söndag 8 maj 2011

3

Dagen har inte varit som jag hoppats matmässigt, men desto bättre i övrigt.

Den startade med frukost (eller, nåja, den startade nog lite annorlunda, men frukosten kom ju såsmåningom): mandelbröd med smör&ost&gurka och en kopp kaffe med grädde.

Sedan en rask promenad i det underbara vädret och jag insåg att det var en perfekt dag för en familjeutflykt :) Så det blev bara en snabb dusch hemma innan vi packade ihop oss och gick till parken. Vi strosade runt lite, njöt av vädret, ledigheten och våra underbara barn.

Lunchen åts på uteservering: Laxfilé med inbakad skagenröra och småpotatis och en supergod vitvinssås, på toppen en timjankvist. (Jag älskar timjan!)
Barnen ville självklart ha efterrätt (och jag med!!) men vi stod emot och valde att strosa vidare och äta honungsmelon på en filt i gräset. Fast jag åt ingen melon, då ;)
Jag lyckades även stå emot frestelsen av glass när vi passerade kiosken (det var svååårt!) och vi tog oss hela vägen hem i solen med alla barnen.
Hemma åt vi ugnsbakade delikatesspotatishalvor, fläskkarré och en mumsig kesosallad med rödlök, gurka och soltorkade tomater. Gott! Och jag som inte ens gillar keso, hihi.

Om man går igenom dagen såhär när jag skrivit ner det, så ser det ju inte såå illa ut. Fast jag åt nog lite mer potatis än jag borde gjort.. Och jag är väldigt sugen på choklad... Inte bra.

1 kommentar:

  1. Det verkar som familjen har haft en skön dag.
    Bra gjort att stå emot glassen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...