tisdag 17 maj 2011

11

Tack för era tummar (och tår) igår! Jag tror de funkade! ;)

Morgonen blev väl lite fel som jag skrev. Lunchen blev ett par pannbiffar och löksky som var kvar. Och det var verkligen tur att de fanns så att jag kunde äta dem innan jag lagade barnens lunch! Det var nämligen planerat att de skulle äta resterna av makaronipuddingen från helgen. Men när jag lade upp deras mat på tallriken så såg det såå trist och kändes nästan näringslöst. Den två små skinkbitarna som fanns i portionen var ju inte mycket att hurra för. Nä, det hade jag ingen lust att servera mina älsklingar! Istället så gjorde jag våfflor! Haha. Det är ju mjöl, ägg och mjölk, precis som pasta ;) Till det fick de hemmagjord sylt (alltså, jordgubbar hallon och blåbär som värmts och mosats ihop) och de åt våfflor utan socker! För att återgå till mig då: eftersom jag just ätit pannbiffarna så var det inga större problem att avstå från våfflorna! Jo, jag smakade på ett hörn men inte mer.

Till middag åt jag ugnsstekt kyckling med timjan och rosépeppar och en jättegod sallad med avokado, tomat, paprika och bacon :)

Kvällsfikat blev en (alldeles för stor) skål med alldeles för gott banan&jordnötsmos.. Jag måste nog sluta göra det. För jag äter mer av det än jag borde just nu. Fast jag åt inte massa choklad trots att det är dendärveckan i alla fall :)

Och ingen motion blev det igår heller.. Tyvärr.

1 kommentar:

  1. Lagom är väl bäst...du får göra lite men kanske ofta :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...