tisdag 29 november 2011

Jag är ju inte ens sugen på mackor!

Min återhämtningsdag blev inte så återhämtsam som jag planerat!

Jag fick springa iväg till vårdcentralen för halsflussprov (nejdå det såg bra ut) och köpa höstruskkläder till storsonen i ösregnet (utan regnkläder på mig). Självklart somnade lillsonen i vagnen (och inte hemma så jag kunde slumra på soffan) och vaknade lagom till att jag handlat tunga middagskassar på närköpet och var på skolan för att hämta storsonen som inte ville gå hem ännu utan valde att äta mellanmål på fritids medan jag hämtade dottern (på förskolan) som var trött och tjurig och inte aaalls ville gååå sjääälv.. Trööööttare blev jag. Vi promenerade i maklig stros-tjurig-takt, i ösregnet, till skolan igen, väntade tills storsonen ätit färdigt mellanmålet, halvsprang hem i störtskuren och sedan bar jag barn och matkassar uppför alla trapporna (de två matkassarna i ena handen och "lille" Melman under andra armen, matkassarna vägde mer än 10,4kg tillsammans), plockade upp matvarorna, fixade mellanmål till alla barnen (ja även storsonen, för han ville ju ooooxå ha tomtegröt när han såg den).

Detta var två timmar sedan. Och jag känner mig som i koma. Nu med. Fortfarande.

Mitt matintag idag? Katastrof! Mackapåmackapåmacka. Inget vettigt någonstans. Inget kaffe heller, förstås, sedan den lilla koppen i morse. Bra där, i alla fall.

Just nu vill jag krypa in under en sten.. eller, jag menar en filt.

Hoppas ni andra haft en skön tisdag istället! :)

2 kommentarer:

 1. Så jobbigt det är att vara småbarnmamma.
  Tänk jag minns inte att det någonsin var så på min tid. Mina barn var aldrig motiga, aldrig tjuriga och gick alltid själva. Glada och nöjda ;-) NOT!!!
  Det blir bättre, jag lovar!
  Hoppas du får en bättre dag imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Attans att det aldrig kan få bli som man har tänkt sig! Tack för alla fina kommentarer, det är så grymt roligt att få lite respons på det man skriver! :-) (....måste bli bättre på det själv.... xD) Ha det gött!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...