söndag 26 juni 2011

51

Frukost: mandelbröd med smör&ost&gurka, svart kaffe.

Lunch: godiskyckling

Mellanmål: några nötter och en ruta mörk choklad

Middag: ugnsstekt lax med brie, fikon och valnötter, machésallad
Efterrätt: vispad grädde med en ruta riven mörk choklad, espresso


Middagsreceptet (grunden kommer från boken LCHF på mitt sätt):
Laxfilé
Fikonmarmelad
Brieost
Valnötter
Machésallad
Olivolja
Balsamvinäger

Skär ett snitt i laxen och lägg i en matsked marmelad. Toppa med ett par bitar brieost och några hackade nötter. In i ugnen på 175grader i en kvart-tjugo minuter.
Lägg lite sallad på en tallrik och häll över olja och balsamvinäger. Placera laxen ovanpå. Klart :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...