fredag 2 september 2011

Fortsättning på kaseinhistorian

Efter att jag skrev inlägget igår gick jag och frågade om barnen (inte 11månaders, dårå) ville smaka på chokladpuddingen. Tänkte att det var ett sätt att kolla om det var mina förväntningar som förstörde min smakupplevelse. Javisst, det ville de gärna. Min kräsna 6åring var lite tveksam först, men åt sedan tre skedar! Sedan tröttnade han på smaken, sa han. Min 3åring däremot åt. Och åt. Och åt. Åt upp alltihop! Det var inte så jag tänkt. Det är ju trots allt aspartam i det där och det är ju inget jag vill att barnen ska få i sig egentligen. Men det var intressant att se att de tyckte mer om det än vad jag gjorde!

I förmiddags (eller, ja, det är ju fortfarande förmiddag, men jag menar ett par timmar efter frukost..) var det dags att prova på vaniljsmaken. Jag hade i lite mer grädde än vad jag hade igår. Smakresultatet? Njej, inte min kopp te. Lilltjejen åt däremot med god aptit även den här gången. Jag rev ner lite mörk choklad i min. Men det hjälpte inte. Jag hade i ett par hallon. Det hjälpte inte.
Det är en bismak på det hela som jag inte klarar. Kanske är jag en sån där "supersmakare" som de pratade om på RachelRay härommorgonen? ;) Nåväl, det verkar bara vara jag som har problem med det där. När jag läser runt så hyllar alla det där kaseinpulvret..

Vad ska jag nu göra med allt pulver jag har kvar?

3 kommentarer:

 1. För vissa kanske det funkar med kasein, men jag tycker inte att du ska tvinga i dig det. Det finns liksom ingen mening. Det ligger en viss vikt i att våga lyssna på sig själv också; sedan är jag av den åsikten att jag tycker att kasein och andra substitut till riktig mat bara är trams... Ät och lev, livet går inte ut på att svälta sig :-)

  SvaraRadera
 2. Nej, jag har väl inte tänkt att tvinga i mig det.Det var mer tänkt som en komplettering eller ett alternativ till onyttigare saker på kvällarna (då jag gärna småäter det jag kommer över..).

  Jag håller med dig om att livet inte går ut på att svälta sig! :)

  SvaraRadera
 3. haha. stackare. du kan alltid skicka det till mig för jag nyttjar det frekvent :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...