tisdag 1 januari 2019

Inga nyårslöften

Alltså det där med att varje år lova sig själv att man ska göra nåt särskilt, eller inte göra nåt särskilt, tycker jag känns liksom lite krystat. Det är som att man måste LOVA att göra någonting för att göra nåt man vill? Kan man inte bara göra det ändå? För oftast så handlar det ju om att man faktiskt vill göra det där man lovar att man ska göra, nu, när det är ett nytt år och man har en ny chans att liksom börja om? Jag lever lite efter skolans år istället. Jag brukar känna att jag vill skapa ordning och reda när det är höst, när skolan startar igen, eller jobbet startar efter sommarens semester.

Så jag har inga nyårslöften. Däremot skapar jag gärna ordning och reda. Inför vårterminen nu då.

Jag har pratat om Whole30, smygtestat lite ett tag, och funderar på att kanske testa en månad igen nu i år, nya året. Här har jag skrivit lite små tips för att få lite ordning och reda. Mitt fokus av dessa egenskrivna tips är nog att försöka få lite frisk luft varje dag. Det är jag dålig på. Men det beror på att jag har ont när jag går och väntar på att få min elrullstol. Sedan blir det nog lättare att komma ut på "promenader". Tills dess kan jag ju faktiskt, åminstone, gå ut i trädgården en liten stund. Kanske kura upp i en stol med filtar och en kopp te och en bok (har jag sagt att jag äntligen älskar att läsa igen?).

1 kommentar:

  1. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
    (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...