torsdag 23 februari 2012

Utan kaffe?Jovisst! Jag är numera utan kaffe i kroppen! *segerdansar*

Jag utmanade en vän att sluta med lightläsk så skulle jag sluta med kaffe. Tänkte att det skulle bli ungefär lika svårt för oss båda. Nu visade det sig att vännen nog inte "kommit dit" ännu då man verkligen vill sluta med det där. Ni kanske minns min lilla egna kaffeutmaning häromsist, då jag försökte sluta med kaffe bara för att jag kom upp såna otroliga mängder? Just då ville jag inte sluta för slutandets skull, just då ville jag bara dra ner på det så att jag kunde få en bättre kaffekick, haha. Och se hur det gick, tillbaka på ruta ett igen.. *skakar på huvudet*

Den här gången är det annorlunda.
Den här gången drar jag inte ner på kaffet utan slutar helt.
Utan planer på att börja hälla i mig flera koppar om dagen igen.

Och den här gången går det bra!
Jag drog ner på kaffet förra torsdagen och drack nog tre koppar kaffe (ja, koppar, inte muggar) fram till söndag.
Idag är det fjärde dagen utan kaffe i kroppen och jag har inga besvär whatsoever!
Tvärtom är jag piggare, mindre huvudvärk, sover bättre, vaknar gladare och fräschare och känner mig inte sådär plågad innan jag fått i mig någon gigantomugg med svart ångande kaffe (eller beigebrunt lagomvarmt kaffe med mjölk).

Den där zombiescenen som min familj vant sig vid, mamman som sur och seg och irriterad med ringar runt ögonen, muttrande klättrar ur sängen, drar på sig morgonrocken, segar sig ut i köket med håret på ända och sätter på en liter kaffe redan före dagens första toabesök, är ett minne blott! Jiiihaaa! :D


Dricker ni kaffe?
2 kommentarer:

 1. Duktig du är!!!
  Jag slutade med kaffe (samma orsak som du) för 6 år sedan men nu har jag börjat igen. Men nu håller jag mig till ett par koppar om dagen och det funkar.
  Vännen kanske bara behöver lite tid på sig att komma till skott. Det är väl så med nästan allt. Man provar några gånger och så helt plötsligt händer det ;-)
  Massor av klapppåaxelnkramar

  SvaraRadera
 2. Vad spännande att du lyckas hålla dig till ett par koppar kaffe om dagen och inte skenar iväg! :)

  Jovisst är det så, vännen har fullt upp med andra förändringar i livet för tillfället, så jag kanske begärde lite för mycket just nu. Hon verkar må bättre med det hon gör just nu, redan, i alla fall, och det gläder mig väldigt mycket :D Kanske hoppar hon på tåget längre fram, vem vet? Fast då har jag ju ingenting att utmana med.. hm. Får komma på nåt tills dess, hihi.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...