tisdag 29 maj 2012

Vaccinera och botanisera

Jag städade ur kylen (japp, tenta på G, haha) och insåg att det vi har mest av här hemma är ekologisk röd mjölk, ekologiska ägg, osaltat smör, selleri, nötsmör av olika slag och röda äpplen. Och så ligger det en gigantisk bit oxfilé på en hylla med. 

Annars behöver vi fylla på rejält.

Kanske får bli en tur till en grönsaksbutik imorgon efter bvc (18månaderskontroll och vaccinering för lille store killen!). Hade varit mysigt att botanisera bland alla godsaker (med sovande, nyvaccinerad liten i vagnen). Plocka korgen full med paprikor, zucchini, röda fina tomater, ananas, färska jordgubbar, färska kryddor och så såklart, som jag alltid köper när jag är där: torkade jordgubbar! Världens godaste godis!!


Brukar ni också städa kylen när ni borde göra viktigare saker?




9 kommentarer:

  1. Haha...jag städar ocksån när jag borde skriva ;-) Men jag har hört att man tänker bra när man håller på med monotona sysslor så fortsätt du städa så hinner hjärnan fundera ut vad du behöver skriva/plugga.

    Fin bild förresten :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)

      Smart, då låter jag hjärnan jobba medan jag fixar med annat, hihi.

      Radera
  2. HAHAHA! va underbart! Känner så väl igen mig! Jag städade alltid kylen och rensade frysen när jag skulle ha tenta! Det var liksom i kylen man såg hur länge sedan jag hade tenta...! haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen eller hur! Kylen är ju verkligen tentastäd, hihi!

      Radera
  3. Åh den tiden med tentorna...vad fint det var hemma!!!! Hahahaha!

    Sv: Tack så JÄTTEmycket för fin kommentar, det värmer. Hehe, ja fjärilen är rätt stor, men jag är mycket nöjd. Hade jag gjort en mindre så får man den inte lika detaljrik och så kan den liksom "flyta ihop" i framtiden. Jag är mycket nöjd över färgerna som han fick till, att det "skuggas" från ljusrosa till mörkt lila...!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det är nog den mest ordnade perioden vad gäller hemmet :) Synd bara att man tackar nej till alla besök då eftersom man "borde" plugga.. hehe

      Radera
  4. Vad söt du är! Jättefin bild. Hoppas både vaccinering och tenta går bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och tack! Och tack! :)
      Vaccineringen gick jättebra! En spruta i varje ben, ett ont-skrik! Stackarn. Bvctanten blåste massa såpbubblor och plötsligt glömde han bort ontet. Såpbubblor is da shit när de är sådär små! *ler*

      Radera
  5. Nä du, då slår jag mig ner i fotöljen med en kopp kaffe & en tidning eller surfar på mobilen lite :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...