onsdag 7 december 2011

Sparka på mig!

Inte mig kanske, men i baken, för såhär kan jag inte fortsätta!


Jag har nu kommit så pass långt i mitt tillfrisknande att jag börjar känna mig som mig själv igen. Jag har lyckats hålla lite ordning omkring mig hemma och barnen är glada. Allt väl, så långt.

Men! I mitt "stackars-mig-jag-har-så-ont-i-halsen-och-det-enda-som-lindrar-är-glass"-tema så har jag fortsatt att halka vidare! Idag har jag ätit både mackor till frukost, kaffe (ja, en kopp bara så det är ju ok), lussebulle (och det är ju inte ens lucia ännu!), makaroner till lunchen, kaffe igen (en gång för mycket enligt min kaffeutmaning), och flera rutor schweizernöt-choklad! I mitt huvud planerade jag nyss att det får bli mackor till kvällsmat, jag orkar inte laga mat, men då blev jag nästan lite rädd för mig själv!
Är det så lätt att hamna i gamla dåliga vanor igen?

 Pust!

Jag tror inte att det är någon bra idé att låta mig släppa på striktheten fram till årsskiftet. Det går ju verkligen bara utför just nu och jag undrar hur jag kommer att må i kroppen i mellandagarna.. Säkert som jag gjorde ett år tidigare. Då jag fick nog. Då kroppen sa ifrån. Då hela jag sa ifrån.

Men det är så lätt att bara flyta med och jag känner ju de här vanorna så väl!
Macka till frukost, bulle till förmiddagsfika, pasta till lunch, choklad till eftermiddagsfika och kvällsmacka. Och i princip inga grönsaker någonstans..

Men min mage tycker inte om det här. Har haft magknip i flera dagar. Och svullen. Och nu börjar jag bli sådär trög och seg i kroppen med.

Hjälp mig upp!

2 kommentarer:

 1. Här får du en spark på vägen.
  Jag trodde, precis som du, att man kan ta det lite lugnt ibland...men se det kan man inte...gamla ovanor sitter stenhårt och jag tror inte man kan fresta för många gånger utan att falla tillbaka...som gammal rökare skulle jag aldrig våga prova bara lite ibland...för då åker man dit.
  Så min spark är riktad även mot mig själv.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej, du har rätt. Man kan kanske inte ta det "lite lugnt" ibland. Kanske är det verkligen antingen/eller som gäller..

  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...