måndag 10 juni 2013

Godmorgon världen!

Efter en underbar helg med familjen i Vimmerby där vi sov på hotell, åt finrestaurangmat, lät barnen vara uppe senare än vanligt, kramades lite extra och en heldag på Astrid Lindgrens Värld med både stekande sol och stora blöta regndroppar och pirater och rövare och glass och kroppkaksdebut och klättrandes på stora stolar och busande i gräset och pilbågsskjutning och hoppelistuds längs bråkmakargatan, så känns det som att vi alla var lite sega men ändå pigga idag!

Prinsessan hade med sig lunchlåda i sin rosa kånken idag och var lycklig och förväntansfull inför sitt äventyr med "de stora barnen" på förskolan idag. Finaste storkillen hade ingen väska med sig alls då det är sista dagen i skolan före sommarlovet. Lille buskillen fnittrade och busade runt här hemma innan han fick på sig sina mockasiner och sprang iväg till förskolan han med.

Jag började morgonen med 10minuter WakeUpYoga och sedan en kopp kaffe medan jag ordnade upp lite viktigheter "på kontoret". Strax är det dags för frukost och mer jobb och då det ser ut att bli fantastiskt väder idag så blir det nog en lunch i solen senare!

Ojoj, vad bra man kan ha det då! *flinar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...