tisdag 9 oktober 2012

Kallt idag

Hua, jag sitter inne vid datorn och skriver och fry-hy-yser och skriver. Det stektes "snickarkorv" till barna imorse och då det är en himlans rökig korv så luktade det lägereld här hemma, haha. Och håret hade lägereldsdoft det med. Mysigt på ett sätt. Inte mysigt på ett annat. Hehe. Så jag har vädrat hela förmiddagen och då blir det änna kallt ;)

Var nere i förrådet och rotade runt bland mina gamla jackor förresten. På tal om kallt. För det behövs verkligen jacka, vantar och mössa nu tycker jag. Och vilken positiv överraskning jag fick när jag insåg att jag faktiskt kommer i dem! Jackorna alltså! Med tjocktröja under! Helt otroligt. Jag har fortfarande inte greppat att min kroppshydda inte är så stor längre. "Du är ju en liten tjej" fick jag höra när jag skulle köpa jeans och inte visste vilken storlek som passade. Och, tja.. ja.. det är jag ju faktiskt? *försöker koppla*

Kanske dags för före/efter-bilder snart igen för att påminna mig själv vad som hänt sedan förra sommaren..

Well, dags att mysa med de små sötnosarna! Funderar på att baka nåt gott till deras mellanmål sedan. Paleo såklart, frågan är vad bara ;)


2 kommentarer:

 1. Inte skönt att frysa. Jag brukar hämta tekopp efter tekopp att värma händerna på på jobbet. Det är som att kylan strålar genom fönstret fastän det är rätt varmt inne. Men den här vintern hade jag tänkt satsa på knäböj och armhävningar för att bli varm istället. Funkar också bra! :-)
  Vad härligt det måste vara med kläder som passar igen. Som att få en ny garderob ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, knäböj och armhävningar är ju en bra variant för att hålla värmen i vinter! ;)

   Ja, det är kul med alla "nya" kläder jag kan ha. Det trista är bara att de är så gamla (typ 8-15 år?) att de är långt ifrån hur jag vill att min garderob ska se ut ;) Men fy vad gammal jag kände mig nu när jag skrev ut siffrorna sådär på riktigt.. Hua..

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...