torsdag 4 oktober 2012

Fruuuuukooost!


Idag blev det en lite försenad frukost. Jag försöker ju att varje dag äta frukost när jag går upp och inte flera timmar senare, men idag blev det inte så tidigt som vanligt. Fast så tog ju maten lite längre tid att fixa till med ;) Och det var så värt det! Gottgottgott!

Äter du tidig frukost varje dag?4 kommentarer:

 1. Vad är det för plättgrejor? Miniomeletter? Recept?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia!
   Det är zucchinipannkakor :) Recept finns i boken Practical Paleo.

   Radera
 2. Ser gott ut! Så bacon är alltså OK under whole30? Eller är det nån specialare du har? Tänkte samla på mig lite recept tills jag är redo =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo.. om man hittar bacon av hög kvalitet så är det ok. Jag kör scans ekologiska (dyrt som ajsing) men jag är inte helt säker på hur bra det är egentligen, haha. Jag hoppas att det är bra nog bara ;)

   Om du tittar längst upp på sidan finns där en recept-flik. Jag tror att det mesta är i princip whole30 om det inte står att det innehåller mejerier eller så. Jag har egentligen en hel hööög med recept som jag ännu inte lagt in där heller, så det blir långsamt men säkert uppdaterat där..
   Hm, och nu när du letar just whole30godkända recept så fick jag en tanke om att det kanske kan vara bra att markera dem lite extra. *nickar och funderar*

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...