måndag 11 juli 2011

Semestermåndag

Började dagen med ont. Mina fötter var så stela så jag inte kunde gå. Jag lyckades på ett funnywalksätt komma uppför trappan, men det var mödan värt för däruppe fanns kaffe, alvedon och min fina familj.. :)

Efter frukosten (som faktiskt även bestod av en skiva surdegsbröd idag) tog jag och prinsessan en härlig solpromenad! Ja, fast det var bara jag som promenerade, hon fick åka vagn så att jag kunde gå så fort jag ville, hehe. En halvtimma senare var jag helt slut. Det är rätt tungt att putta en vagn full med prinsessa uppför backen till huset.. *pust*

Igår blev planerna inställda på grund av grått väder. Trist, men så kan det bli. Idag blir det eventuellt picknick i gräset bland stenarna. Jag tror att det är något gammalt gravfält eller så. Kanske inte så romantisk picknickplats kanske, men det är rätt skönt att kunna sitta ner och låta barnen springa fritt utan oro för att de ska välta ner någonting.. ;)

Nu blir det ägg/keso/makrill till lunch. Och ikväll blir det grillad kyckling och sommarsallad!
Jag har insett att det inte är så himlans lätt komma upp i en lagom proteinmängd, egentligen. Det gäller att tänka till och välja rätt vid varje måltid!

1 kommentar:

  1. Låter som en jobbig morgon. Hoppas du är bättre i fötterna nu.
    Det är svårt att balansera proteinmängden men man lär sig med tiden.
    Har upptäckt att glass inte är protein...konstigt tycker jag för det är väl massa ägg i....eller ;-)
    Semesterkramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...