onsdag 31 augusti 2011

Idag är det segt.

Har haft feber några dagar. Femte dagen idag. Inget jättehögt, bara mellan 38.5 och 39. Jag är trött, frusen (eller, ja, tja, jag känner mig frusen, hehe) och har inget tålamod eller ork till någonting. Och då sover jag ändå 7-8 timmar per natt, i princip ostört (supermycket för att vara småbarnsmamma!) men ändå ger febern inte med sig.

Jag är hungrig och sugen på fel mat hela tiden. Jättejobbigt.
Jag vågar inte falla för frestelserna eftersom jag 1) tänker på utmaningen, 2) vet att jag kommer att skena iväg kalorimässigt (och kolhydratsmässigt *harkelharkel*) 3) jag vill inte gå upp till nästa veckas vägning!

Idag åt jag ett par ostrullar till frukost och lunchen bestod av blomkålsris, kycklingfilé och gul lök i en sås på creme fraiche franska örter. Ajaj, vad jag ångrar att jag inte kollade kolhydratmängden i den! *skakar på huvudet* Nu är det ju liksom stopp på kolhydrater resten av dagen, hehe.

Jag som tänkt baka pizza (med lufttorkad skinka, pesto och mozzarella) och mysa upp framför en film ikväll.. Lite tända ljus på bordet och en kopp te till efterrätt.
Men äh.. nu pajjade det. Men te funkar ju i alla fall. Och lufttorkad skinka. Kanske lite mozzarella med. Fast ingen pizza med massa mumsig ost..

Nu ska jag ta en kopp espresso och tycka synd om mig själv ett par sekunder innan jag går och kramar min finafina prinsessa.. (För hon kan få bort alla tyckasyndom-tankar hur lätt som helst!)

2 kommentarer:

  1. Du är verkligen bra som kämpar emot.
    Man kan se film utan pizza men det kan vara svårt ;-)
    Kryapådigkramar

    SvaraRadera
  2. Ja, jag kämpade emot det värsta, men pizzan gick inte att stå emot.. Och oj, så god den var!! :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...