onsdag 17 juli 2013

Tempoändring

Plötsligt har jag nästan stannat upp. Efter en stressig höst-vinter-vår-försommar blev det miljöombyte för hela familjen i juli och efter en vecka på semesterorten har familjen liksom slutat springa runt och stressa och alla har blivit sådär strandlojja och vaknar när vi sovit färdigt och äter när vi är hungriga. Annorlunda. Härligt. Underbart.

Vi ligger på gräsmattan i solen. Låter barnen roa sig med vattenspridaren. Dricker kaffe på altanen. Grillar mitt på dagen. Cyklar på skruttcykel till affären och lassar cykelkorgen full med frukt, ägg och salladsblad och kött att grilla. Jag och Älskling spelar spel när barnen somnat och min dator kopplades in för en liten liten stund sedan, första gången sedan vi kom hit.

Saker vi har planerat att göra på semestern:

Äta jordgubbar till frukost
Sitta på en brygga och plaska med fötterna i vattnet
Leta efter fyrklöver
Sova i vindskydd
Plocka hallon
Pluppa stenar i vattnet
Se Morden i Midsomer och dricka te
Lösa korsord på stranden
..

Tja, som ni ser så är det inte nåt värst högt tempo på våra planer heller, hihi. Vi försöker att kramas lite extra och lyssna på barnens tankar och historier. Vi försöker att prata mer med varandra och vi verkar skratta tillsammans lite mer än vanligt. Vi försöker göra det bästa av vår semester helt enkelt ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...