måndag 8 april 2013

Torparhistorier

Det går inge bra.

Efter påsken har jag inte alls ordning på torpet. Dagarna kommer och går och glassen går åt med. Och idag har jag ätit hönökaka med nutella med. Jag förstår inte varför jag behandlar min kropp så! Jag vet ju vad den mår bra av och vad den mår dåligt av. Socker och mackor är typiskt dåligt. När jag börjat kan jag bara inte sluta. Jag tänker hela tiden att nästa måltid, dååå, dååå ska jag äta vad jag mår bra av istället. Och så plötsligt så sitter jag där i soffan framför nån film och äter en bunke glass till kvällsmat. Igen. Suck..

Jag har inte fått i mig grönsaker varje dag. Och inte omega3. Och inte Dvitamin. Och inte ens tillräckligt med protein. Alla dessa saker är viktiga saker för att jag ska må bättre än vad jag gör just nu.

Däremot så har jag varit väldigt bra på att hålla ordning på träningen! Jejj! Men kanske har jag varit för ihärdig istället? För det är som om jag inte blir riktigt frisk. Idag var jag hos läkaren på grund av min onda hals. Bra nyheterna är att det inte är halsfluss. Dåliga nyheterna är att jag har "en typisk virushals" som han uttryckte det. Skit också. Hur gör jag nu med min älskade strongliftsträning? Jag har bara en månad kvar på mitt dyra träningskort och jag hade ju verkligenverkligen velat utnyttja tiden maximalt! Måste kolla upp om man kan frysa det några veckor. Och halsen (och resten av kroppen) borde ju inte bli sämre för att jag kör armhävningar och plankor och kroppsviktssquats här hemma väl? För jag vill ju inte förlora det jag kämpat med att bygga upp! ;)


Känner ni igen er?
Fastnar ni med i den onda cirkeln ibland?
Visst är jag väl inte ensam i det här?
2 kommentarer:

 1. Men lite så är det väl :-)
  Man börjar äta annat än sådant man mår bra på och så liksom gör man så igen och igen.
  Man kan nog bara bryta dåliga vanor genom att byta dem mot bättre :-))

  Hoppas du snart mår bättre.
  Peppkramarimassortilldigfrånmig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det väl. Bara bryt, liksom ;) Nu har jag brutit. Hoppas jag. Hehe.

   Tack för pepp och kryahälsning!
   Kramkram

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...