Äggsallad
fem kokta ägg, hackade
ett halvt rött äpple i sådär halvstora/halvsmå bitar
en halv finhackad gul lök
en bit purjo, rätt finhackad den med
en och en halv tesked curry
två matskedar majonnäs (eller tog jag tre matskedar kanske?)
en aning svartpeppar och lite salt
Blanda och mosa lite.
Vi åt den tillsammans med stekt mandelmjölspanerad strömming och ugnsbakad sötpotatis med pressad citron.
Hmm, det lät verkligen gott...det måste jag försöka göra på något Dukanskt vis.
SvaraRaderakram
Jomen, det borde ju inte vara några problem! Kör på findus fettfria majonnäs (mindre än 0.5%fett) och skippa äpplet. Eller ta lite mindre bara? Det är ju knappt nåt äpple från början egentligen iofs..
SvaraRaderaOch strömming är ju hellugnt att äta med!
Kan ju berätta att både sötpotatis OCH äggsallad var lite mycket och passade inte hundra ihop. Så Ta ni bara äggsalladen till! ;)
Funkar nog superbra med salladen till frukost med :)
Men då är det ju inga problem alls ;-)
SvaraRaderaDetta kan vara något som även maken kan gilla.