Jag bakade ju ett sånt här bröd i förmiddags. Köket fylldes med dofterna av kanel, vanilj, banan och nybakat och jag längtade efter att smaka...
Nu har jag gjort det.
Ljummen, smulig som en sockerkaka kan vara och jättegod!
Påminde lite om ett annat gott kakbröd jag brukade göra förut, pre-lchf.
Testade en skiva med bregott och grevéost.
Och jag blev överrumplad.
Detta var så gott så jag tänkte att det nästan är bäst att jag låter bli!
För detta skulle jag kunna äta till frukost lunch och middag! Lätt! Och till en kopp god espresso är det nog så mycket mys det kan bli.. *går och fixar mig en skiva till*
Låter väldans gott, lite för mkt fett/lite protein för mig men perfekt LCHF kan jag tänka mig :)
SvaraRaderaJo, jag räknade lite på det och det är väldigt "inom ramarna" för lchf, där ser man :)
SvaraRadera