söndag 6 januari 2013

Chockad!

Jag var nere i affären och skulle köpa den där söndagsbilagan till Expressen idag. Jag såg en liten bild på mig själv på framsidan och blev lite förvånad faktiskt ändå att jag hamnat där? När jag sedan bläddrade igenom tidningen blev jag.. eh.. typ chockad? Två uppslag med megaJag på! *gömmer mig* Haha, jag hade föreställt mig en liten spalt vid sidan om kostrådgivarens text där det skulle finnas nån liten bild på mig i hörnet och så den där texten om mig. Men ujuj, vad fel jag hade *skrattar*

Det var lite trist att det förstorades upp på framsidan till att handla om att man kan "tappa 4 kg med nya paleometoden", haha. (Det är ju ingen NY paleometod)) Jag pratade med tjejen som intervjuade mig och sa specifikt att jag inte vill vara med på någon bantarhistoriegrejj (för jag tycker verkligen inte att det är poängen med hur jag äter!) och hon sa ungefär att nejnej det ska handla om kost och hälsa. Och det hade jag ju inga problem med. Men så är det väl med tidningar, det gäller att ha en lockande framsida, och det passar ju bra såhär efter jul *flinar*

Jaja. Kul var det i alla fall att få se mig själv sådär, även om det samtidigt känns lite svårt att ta till sig att det är fler än jag och min familj som kan läsa tidningen ;) 

I det stora hela tycker jag att det var bra info om paleo och recepten ser mumsiga ut.

(Det står förresten att man gärna ska äta rapsolja, vilket jag inte gör då jag tycker att det är dumt att äta en "hyfsatbraolja" när det finns jättebraoljor som kokosolja och olivolja. Och om man vill äta antiinflammatoriskt (ex whole30) så ska man helst skippa rapsolja helt och hållet bland annat pga den högre halten omega6.)

Äter ni paleo/ren/naturlig kost?


10 kommentarer:

 1. Men vad kul! Kan du inte fota och lägga upp här?

  SvaraRadera
 2. Jag har också läst tidningen nu.
  Det är jättebra bilder på dig och artikeln var väl helt ok.
  Synd bara att du inte hade en "förebild" med för då kunde andra också se vilken skillnad den här kosten har varit för hela dig.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, kanske. Men jag valde att inte ha den med ;)
   Tack :)
   Kram

   Radera
 3. Jag tyckte det var en riktigt bra artikel och mycket fina bilder på dig! Du ser väldigt ung och fräsch ut:-)

  Informationen var riktigt bra tyckte jag. Inga uppenbara fel utan bra beskrivet. Sen är det väl klart att det vore ännu bättre om det stod ännu mer om varför man ska undvika gluten, spannmål, bönor, mjölkprodukter osv. Men man kan inte få allt! Men kanske nästa gång:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, så söt du är! "ung och fräsch", hihi *suger åt mig komplimangen* Tack! :D

   Jo, hyfsad info. Men visst, det saknades nog lite djup ;) Men det är svårt att få in det på så liten yta. Kanske om de skippat de stora bilderna på mig, så hade de fått mer vettig info istället *skrattar*

   Radera
 4. Vad kul !! Hoppas bilagan finns att köpa idag ..!?
  Jag äter gärna så paleo/rent jag kan. Körde ganska hårt i höstas men tröttnade lite på all kokosmjölk ;).
  Nu kör jag på mitt sätt med lite inslag av vissa mjölkprodukter som grädde/vissa ostar/cf - dock bara lite "lagom" ..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag troor att den går att köpa idag med :)

   Visst kan man ibland tröttna på kokos, haha. Men det kommer och går för mig, det där.
   Jag tror att du nog äter rätt så likt hur jag gör då när jag inte gör den här whole30-rättatillsötsuget-bliavmedont-grejjen. Jag kör rätt strikt paleo plus gräddde/smör/ost. Även som du, lite "lagom".
   Det gäller att hitta nåt som funkar i längden :)

   Radera
 5. Suck, detta har jag missat totalt...snart får jag börja äta vanligt igen, då ska jag inspireras av dig och läsa på mer om paleo..min bror har börjat med paleo och han rekommenderar det varmt till mig ;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...