torsdag 30 december 2010

God jul

Japp.
Nu är det dags att gå över till lchf igen. Målet blir att komma till trivselvikt innan.. hm.. lillkillen fyller 1 i oktober. Jo, det låter nog bra. Och rimligt hoppas jag.

Innan jag blev gravid hade jag ätit lchf i ett halvår, men "kom av mig" i samband med att bebismagen började synas. Nu har jag efter en alldeles för god jul bestämt mig för att dokumentera hur det går, och det blir här då ;)

Min drömvikt är -20kg, men det är nog lite väl optimistiskt (har inte varit där sedan jag var 18, hrm). Min mer realistiska målvikt ligger på -15kg, där vet jag att jag trivs och det var där jag landade efter första graviditeten av tre.

Delmål som kommer att göra mig gladare under resans gång är när jag hamnar under 75, när jag hamnar under 70 och sedan när jag hamnar under 65 (då är det inte mycket kvar och jag hoppas att jag har kämpaglöden kvar att komma ännu lite längre).

Imorgon ska jag väga mig och mäta lite här och där, så att jag har någonting att utgå ifrån. Jag hoppas bara att det inte skenat iväg alltför mycket den senaste veckan.. *gömmer mig*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...