Häromdagen hade jag lövbiff hemma. Och kokosmjöl. Och grönkål. Och zucchini och paprika. Och kryddpasta.
Resultatet blev dundergott och jag skulle lätt kunna äta det flera dagar i rad!
Thaicurrygryta med biff och grönkål
1 portion
2 stoora bitar lövbiff
½ burk kokosmjölk
1 matsked grön curry pasta
1 röd paprika
Massa frusen hackad grönkål
1 zucchini
Strimla lövbiffen. (Jag brukar använda sax, haha)
Stek i kokosolja eller smör eller nåt.
När köttet inte är rött längre, eller preciis innan dess, häll i currypasta och kokosmjölk.
Rör om ordentligt och häll i grönkålen. (Det blir rätt grönt allt nu.)
Rör om och se till att grönkålen tinas upp ordentligt.
Tillsätt paprika i valfri hackad/strimlad variant.
Koka upp.
Under tiden skala zucchinin med potatisskalare. Gör sedan "tagliatelle-formade" strimlor av zucchinin (fortfarande med potatisskalaren) och lägg på en tallrik.
Toppa med det där andra som har kokat ihop i stekpannan.
Såååå gott!
Den här maten låter helt i min smak! Mums!
SvaraRaderaReceptet sparas! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Tack!
RaderaDetsamma till dig!
Kram